Ανακοίνωση για την ορκωμοσία της 24ης Ιουνίου 2021.


Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου 2021 θα αρχίσει ώρα 13:00.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν στο πανεπιστημιακό τους email τον σύνδεσμο για το σύστημα ZOOM μέσω του οποίου θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία.

Υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητα θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή την στρατιωτική τους εφόσον υπηρετούν) προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους κατά την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να συνδεθούν με τον ιδρυματικό λογαριασμό τους (Sign in with SSO) μιάμιση ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11:00 π.μ., την ίδια ημέρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα ο έλεγχος των στοιχείων όλων των υποψηφίων πτυχιούχων.

Μόλις συνδεθείτε μπαίνετε στο κεντρικό δωμάτιο της συνεδρίας, περιμένοντας τη σειρά σας ώστε να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) των συμμετεχόντων.

Μόλις δεχθείτε αίτημα από τον Ηοst για να περάσετε σε κάποιο Breakout Room, πατήστε Join.

Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης του Zoom και σύνδεσης στο δωμάτιο με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας είναι διαθέσιμες παρακάτω:

1 Αφού εγκαταστήσουμε το ZOOM στον υπολογιστή μας τρέχουμε την εφαρμογή από το εικονίδιο που εμφανίστηκε στο desktop του υπολογιστή μας.

2 Κάνουμε κλίκ στο Sign In

3 Στη συνέχεια κλίκ στο Sign In with SSO

4 Στο πεδίο πληκτρολογούμε duth-gr και κάνουμε κλίκ Continue

5 Αφού ανοίξει ο browser μας στην σελίδα του LDAP επιλέγουμε Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.