Ανανέωση εγγραφής – Δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2021-2022


Οι εγγραφές και οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα ξεκινήσουν να γίνονται ηλεκτρονικά από τη Τετάρτη 16 Μαρτίου ως και την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στην παρακάτω διαδικτυακή πύλη του Πανεπιστημίου: https://unistudent.duth.gr  ή στο https://students.duth.gr

Στη δήλωση των μαθημάτων κάθε φοιτητής/φοιτήτρια πρέπει να δηλώσει,

  1. τα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλεγόμενα) του εαρινού εξαμήνου τα οποία οφείλει και στα οποία επιθυμεί να εξεταστεί,
  2. τα μαθήματα του εξαμήνου στο οποίο φοιτά

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες του 10ου εξαμήνου και πάνω οφείλουν το μάθημα του 8ου εξαμήνου ΝΕ89:ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θα δηλώσουν το μάθημα του 4ου εξαμήνου ΝΕ89:ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ και η Γραμματεία θα προχωρήσει στη μεταφορά του στο σωστό εξάμηνο με το πέρας των δηλώσεων.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που βρίσκονται εκτός κύκλου σπουδών («επί πτυχίω»>=8ου εξαμήνου) μπορούν να δηλώσουν, εκτός από τα οφειλόμενα εαρινού και χειμερινού  (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι δηλωμένα σε προηγούμενη δήλωση) εξαμήνου.

Όσοι φοιτητές κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus δεν μπορούν να δηλώσουν ΝΕΑ μαθήματα. Πρέπει όμως να κάνουν την εγγραφή τους στο εαρινό εξάμηνο και να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2022.

Όσοι φοιτητές αποστείλουν την δήλωση και επιθυμούν να κάνουν τροποποίηση θα μπορούν έως 18/4/2022 που το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η τροποποίηση ενεργοποιείται δύο εικοσιτετράωρα από την αποστολή της δήλωσης στη Γραμματεία

Επισημαίνονται τα εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Πρέπει απαραιτήτως να ελέγξετε το ιδρυματικό σας email για την επιβεβαίωση ότι η δήλωση σας έχει γίνει επιτυχώς. Αν δεν λάβετε email θα πρέπει να δείτε στην δήλωσή σας τι πήγε λάθος.

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ EMAIL ή ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟ : https://unistudent.duth.gr ή στο https://students.duth.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ