Ενημέρωση φοιτητών για τη δωρεάν είσοδο στην έκθεση τεχνολογίας Beyond


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην έκθεση τεχνολογίας Beyond (https://www.beyond-expo.gr/) που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29.9-01.10.2022 στο εκθεσιακό κέντρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση Beyond η πρώτη διεθνής ψηφιακή έκθεση στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο συνάντηση λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου.

Πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με συμμετοχή από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις καινοτομιών και ζωντανών εμπειριών.

Το περίπτερο του Ιδρύματος μας βρίσκεται στο pavilion 14 εξοπλισμένο με οθόνες plasma, info kiosk και όλο το απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία και την εκθεσιακή του παρουσία.

Αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων. καινοτόμες ιδέες και δράσεις των φοιτητικών ομάδων του Δ.Π.Θ. πλαισιώνουν τη φετεινή συμμετοχή του Δ.Π.Θ.

Όσα μέλη της φοιτητικής κοινότητας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση, έχουν την δυνατότητα να το εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας