“Πρόσκληση Εκδήλωσης στο MainEvent του TEDxDUTH 2022”


Το 3ο TEDxDUTH ολοκλήρωσε τον κύκλο των Pre-event έφτασε στον τελικό του στόχο.

Το Main Event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου του 2022 και ώρα 09:00, στο Κτίριο των Πολιτικών Μηχανικών (Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων) στην πόλη της Ξάνθης, με κεντρική θεματολογία «REDEFINE».

Την εκδήλωση θα στελεχώσουν πλήθος ομιλητών από διάφορους κλάδους των επιστημών, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και των τεχνών ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν performances και workshops από ομάδες της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής.

Σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει, που όλα κινούνται τόσο γρήγορα και η επιβίωση έχει μετατραπεί σε έναν διαρκή στίβο μάχης, το φετινό TEDxDUTH, είναι εδώ για να μας διδάξει πως αυτό που είμαστε το φτιάχνουμε εμείς…! Πως μπορούμε να το “Επαναπροσδιορίσουμε” όσες φορές θεωρούμε απαραίτητο μέχρι να φτάσουμε στην δική μας ισορροπία, μέχρι να βρούμε την δική μας ταυτότητα.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα! Κράτησε κι εσύ το εισιτήριό σου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005886.html

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τους επίσημους λογαριασμούς του TEDxDUTH σε Facebook, Instagram, LinkedIn.”