Αγαπητές και Αγαπητοί Πρωτοετείς Φοιτήτριες και Φοιτητές, σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Εκ μέρους του διδακτικού, ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του τμήματος μας δεχθείτε τα Θερμά μας Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας!

Είναι γεγονός ότι με την εγγραφή σας στο Τμήμα μας μια νέα ιδιαίτερα σημαντική περίοδος ξεκινά στη ζωή σας. Κρίσιμα στοιχεία επιτυχίας είναι η ταχεία προσαρμογή σας στο πανεπιστημιακό περιβάλλον, τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος μας, καθώς και η ενεργή συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές, ερευνητικές, επαγγελματικές, ενημερωτικές δράσεις που ξεκινούν από τον πρώτο κιόλας μήνα στο τμήμα μας και βαίνουν αυξανόμενες μέχρι το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών σας, παρέχοντάς σας σημαντικές δυνατότητες για επαγγελματική καριέρα αλλά και την ικανότητα να ενταχθείτε με υψηλά προσόντα στον έντονα ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο, ενώ παράλληλα να έχετε πολλές επιλογές για όσους επιθυμείτε να συνεχίσετε για εξειδίκευσή σας σε επόμενο κύκλο σπουδών.

Επιμέρους ενημέρωση σε συγκεκριμένα θέματα των σπουδών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο τμήμα μας, μπορείτε να έχετε μέσα από την πρόσβαση στο υλικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του τμήματος, στις σελίδες των μαθημάτων, την άμεση επαφή με τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό, καθώς και τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Σημειώνεται ότι, ειδικά για τους πρωτοετείς έχει προγραμματιστεί στις αρχές Οκτωβρίου εκδήλωση καλωσορίσματος και ενημέρωσης για να εγκλιματιστείτε στο νέο περιβάλλον.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο Τμήμα μας, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στον νέο κύκλο σπουδών σας. Σας παροτρύνουμε ισχυρά να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες, να συμμετέχετε ενεργά στις πολλές δράσεις του τμήματος και να εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που απλόχερα θα σας δοθούν στη διάρκεια των σπουδών σας, ώστε να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό βηματισμό και να αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα στο μέλλον.

Δημήτριος Ι. Δημητρίου

Καθηγητής,

Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης