Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι και την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2023 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2023 (Για την ακριβή ώρα θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση) στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής που βρίσκεται εντός του κτηρίου του Τμήματος.

Όσοι από τους παραπάνω φοιτητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στη τελετή  θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 31/10/2023 έως 10/11/2023 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία, επιλέγοντας  από το μενού Βαθμολογία-> Προϋποθέσεις Πτυχίου-> Αίτηση Ορκωμοσίας.

Θα χρειαστεί να αναρτήσουν:

·         Αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία. Aitisi orkomosias

·         Φωτογραφία «κομμένης» της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας-πάσο (σε περίπτωση απώλειάς της θα πρέπει να αναρτήσουν σχετική δήλωση απώλειας από την Αστυνομία).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι 10/11/2023 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

·         Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία στη Βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο) και

·         Εστία (να μην υπάρχουν εκκρεμείς υποχρεώσεις στέγασης, εφόσον έγινε χρήση).

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί από τη Βιβλιοθήκη και το Γραφείο Φοιτητικών Εστιών ή Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από τους φοιτητές/τριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Απαγορεύεται η καταγραφή, από οποιονδήποτε συμμετέχοντα και με οποιονδήποτε τρόπο, της τελετής καθομολόγησης, καθώς και η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους ή η μετάδοση ή η διανομή με οποιονδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της διαδικασίας καθομολόγησης. Μια τέτοια περαιτέρω επεξεργασία συνιστά υπέρβαση του πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων του ΔΠΘ, καθόσον παραβιάζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον Ν. 4624/2019 και συνεπάγεται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.