Ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ. ¨Ιωάννης Καποδίστριας¨ και ο Σύλλογος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλεί στο CYF «Create Your Future Congress», το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο της Ελλάδας με θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Προσυνέδριο του CYF θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 στον κινηματογράφο- θέατρο ΡΕΞ στην Κομοτηνή. Ενώ το κεντρικό Συνέδριο την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα προσυνέδριο το οποίο θα αποτελείται από δύο sessions όπου στο πρώτο θα ομιλούν καθηγητές του τμήματος μας ενώ ,στο δεύτερο session θα ομιλούν διακεκριμένα στελέχη διαφόρων επιχειρήσεων. Το προσυνέδριο αυτό θα πραγματεύεται θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και πιθανές ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν στο μέλλον των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας.

Ώρα προσέλευσης προσυνεδρίου 10:30.

Ώρα έναρξης 11:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ομιλητές του Προσυνεδρίου θα είναι:

•Δημητρίου Δημήτριος

Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ.

•Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος

Επίκουρος καθηγητής Μάρκετινγκ και Έρευνας Αγοράς , Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ

•Κουφοπέτρος Στέλιος

Εντεταγμένος σύμβουλος, Διευθυντής εργοστασίου Interplast

•Δουκίδης Στέφανος

Αντιπρόεδρος Ι.Δουκιδης & Υιοι Α.Ε

•Δημτσούδης Χρήστος

Διευθύνων Σύμβουλος Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης

•Καζάκου Φελίνα

Ειδική Συνεργάτης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας  & Θράκης και διακεκριμένο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

Το κεντρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  20 Μαρτίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο, στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο θα αποτελείται από τρία διαφορετικά sessions, το καθένα με διαφορετικούς ομιλητές και θεματική.

Η εγγραφή και παρακολούθηση του προσυνεδρίου και του συνεδρίου είναι δωρεάν και μετά την ολοκλήρωσή του, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατίθενται πιστοποιητικά παρακολούθησης για όποιον ενδιαφέρεται.

Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί  από την Κομοτηνή προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με λεωφορεία.

Για πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και το προσυνέδριο μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο του Συλλόγου Φοιτητών ή τηλεφωνικά στο 6971783550.